Ombyggt Garage

Garaget

Jag har länge velat göra om garaget till ett gym. I år blev det av, det var planerat sedan länge men när Coronan kom så blev det fart på mig. Jag har tränat på Boxen i Tidaholm och ville inte utsätta mig för smittrisk i onödan, jag ville heller inte sluta träna så jag byggde om garaget till ett litet gym eller en liten träningsstudio. Det blev riktigt bra.

Träningsredskap

Jag hade mycket redskap sedan innan men jag har köpt på mig lite saker för att göra mitt lilla gym komplett. Det mesta har jag köpt från Nordic Fighter. Mattorna gjorde hela gymet. 15mm tjocka med extra mattor för tyngre lyft. Grymt snygga och lätta att rengöra. De var även smidiga att lägga och skära i för att anpassa till garaget. Jag köpte roddmaskin, fler skivstänger och viktskivor. Jag har införskaffat hex-hantlar och timer. Satte upp ett chinräcke med rejäla bultar för att det ska orka…

Vad är tanken med gymmet?

Självklart är det till för mig att träna i, men jag kommer även att kunna använda det till att ta hand om dig som vill få personlig träning, eller för dig och din kompis som vill betala lite mindre och träna samtidigt i Duo-träning.

Lämna en kommentar